Vem kallade mig för tjockis?!

Får ni också klagomål från era mattar och hussar att ni rör på er för lite och är alldeles för lata? Husse klagar på mig just nu och kallar mig för tjockis. Pfft...ska han säga! Bara för att jag inte alltid känner på att röra på mig och jaga efter en räka! Får även höra som till exempel:

- Meh, sitt inte bara och titta!

VAD SKA JAG GÖR DÅ?! När du har lekpinnen nästan uppe i taket och förväntar dig att jag ska vara någon jäkla superkatt!! Eller:

- Åhh din latmask...


LATMASK KAN DU VARA SJÄLV! Vem är det som sitter hela dagarna framför datorn och grejer och klagar på att man inte orkar gå ut? HA!

Till slut pallar jag inte längre och biter tag i räkan och sliter den åt mig från husse och drar iväg den mellan benen, och lägger mig inne i badrummet och tjurar och pustar ut. Vem var det som kallde mig för tjockis?
Kommentarer
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Åh, var det en sån räka? Vi såg framför oss inte enbart en tigerräka, utan en enorm brontosauriusräka som du fick släpa mellan frambenen för att mumsa på i lugn och ro någonstans. :) Middag hela veckan, liksom.Jättefin blogg du har! Matte är inte riktigt säker, eftersom vi har fått besök av en ny bloggkompis där länken inte fungerar, men vi tror att vi lyckats hitta rätt och hälsa på tillbaka. Det var jamet om sladdar som gjorde det. Ytterst delikata ting, enligt Rasmus uppfattning. Kurr och burr.

2011-03-22 @ 09:59:40
URL: http://stationskatterna.blogspot.com
Postat av: sannalitens.blogg.se

Svar: Okej :) Hur mår du idag då? :)Kramar, Sannalitens.blogg.se

2011-03-22 @ 12:14:17
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- nej vad söt!

2011-03-22 @ 13:09:24
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Z i r r e s ♥

Nej vad sööööööööööt :D

2011-03-22 @ 14:19:43
URL: http://zirres.blogg.se/
Postat av: Katten Sippo

Pffft, känner igen det där allt för väl. Fast nu har jag ju gått ner i vikt en del, så det har blivit lite lugnare. Men visst är det lustigt hur våra människor tror att vi kan klättra i taket ibland?

2011-03-22 @ 17:38:29
URL: http://www.kattensippo.com
Postat av: Maurice & Kajsa

Du är väl ingen tjockis heller!! Katter kan inte bli tjockisar. Det står i FNs kattstadgar, §115 stycke 2b. De kan inte ens bli överviktiga. Bara jätteviktiga. Det står också i FNs kattstadgar.

2011-03-22 @ 18:38:17
URL: http://lillieslya.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0