Sur

Jag är sur och arg. På matte och husse. Jag får inte göra som jag vill :rolleyes:, dvs.:
  • sitta på husses Xbox (det fläktar skönt i baken. Måste testas!)
  • klösa på mattes och husses kläder (man tar vad man har, hehe...)
  • äta dammtussar och smuts (de fattar ju inte att jag bara försöker hjälpa till... :tired: )

Ser ni hur arg jag är? Men matte tycker bara att det är sött...hmffDet svänger katten!

Jag äääääälskar såna här dagar! :D Matte och husse är av någon konstig anledning alltid så glada när det är dags för helg, samt då matte och husse har mer tid till mig och det gillar vi så klart. ;)

Dagen har jag tillbringat med att titta på allt vatten som sprutar ner på marken och på fönstret. Det är jag nog mest fascinerad över. Jag riktar in mig på en droppe och följer den med blicken då den sakta men säkert rinner ner för fönstret... Inte slutar det komma mer vatten heller. Jisses! Har ju fullt upp hela tiden då.. :(

Va..vänta!! Hörde jag att det snart vankades kebab?!! Måste kila!! Trevlig helg på er! ♥


Vinnare av bloggsvar ÄR...

Nu har jag dragit inte en, utan TVÅ vinnare som har vunnit bloggsvar. :) Glömde nog nämna det förra inlägget tror jag, hihi sån glömsk kisse jag är. :) Vinnarna av denna tävling ÄR..

Amanda och Matilda! GRATTIS TILL ER!! :D

Skickar inbjudan till er via mejl. Dock har jag inte Matildas, så om du läser detta så kontakta mig så får du din inbjudan!

TÄVLING - Vill du ha bloggsvar?Jag hade tänkt att ha en liten tävling nu såhär inför sommaren. ;)
Det ni tävlar om är att få bloggsvar (som Santo har som är precis till höger),
som du endast kan få via inbjudningar.

Vill du vara med och tävla så kommentera detta inlägg och meddela
att du är med samt
en motivering varför just DU ska vinna.
Så drar jag en vinnare nu på TORSDAG 26 MAJ.

LYCKA TILL! ;)Video - favoritskådis

Hej! Måste bara visa er en otroligt bra actionfilm med min favoritskådis som är med! :D Vad tycker ni? Tänk om man hade en sån där låda på hjul som man kunde åka omkring i, då skulle ja slippa gå överallt, hihi. :) Tycker även att han förmedlar såna äkta känslor, riktigt bra skådespelartalanger det där.

OBS! Våldsamma scener förekommer, inget för klenisar!


Just nu:


20 maj

Så kommer det en sån där tråkig uppdatering igen. Matte har mer än någonsin att göra nu i plugget, innan sommarledighet. Tyvärr så är det jag (och ni) som får ta stryk av det. Antar att ni också har en del nu inför sommaren och allt, vad vet jag? :) Men vi kämpar på här för fulla katter, hihi. ^^ Ska försöka komma med någon uppdatering då och då, mig blir ni inte av med så lätt. ;)

Angående den stora hemlisen som så många frågat om dröjer tyvärr lite till. Jag vet inget säkert förrän i början på juni så håll alla tassar ni har för att det här kommer gå vägen! Jag återkommer såklart när jag vet med besked om vad det var och hur det gick. :)

/ Tasskramar till er

I´ll be back.

Svårdragen ur sängen

Åhhh...matte säger att jag måste gå upp. Men jag orkar inte. Jag gör allt för att få ligga kvar en liten stund till...

Låtsas som att jag inte hör matte..


Jaaaaag glider....

Eko

Eko..eko...eko... Här var det tyst! Måste nog vara för att jag inte bloggat så flitigt den senaste tiden. Men har det varit sååååå fint sommarväder så får man allt passa på att njuta av den. Jag har ju som sagt fått vara ute och strosa runt i parken och bara njutit! Hoppas att ni har gjort samma sak?

Har förresten en ny rolig video på G. ;) Den vill ni nog inte missa, hihi! Om husse och matte får till den som de vill så.. Medan jag ändå håller på och nämner om det så kan jag lika gärna ta ett snack med dem om att be dem lägga upp en ny serie. Det var ett tag sen nu tycker jag. :)

Bjussar på denna under tiden!
Ute på äventyr!

Hej mina vänner!

Det var tydligen strul med blogg.se igår, kunde inte publicera mitt inlägg. :( Funderar ibland på att byta sida...

Gissa vad jag har gjorde igår? :D Haft äventyrspremiär - UTE!
Åh, det var så mycket att se. Fåglar, solen, lukterna. :D Faaaast....lite otäckt var det ju samtidigt. Tur att husse och matte tog ut buren som jag kunde krypa in i när jag tyckte att den stora världen blev lite väl stor. Ser ändå fram emot nästa äventyr ute, då kanske jag vågar att utforska mer. :)
Vad har ni gjort dessa härliga sommardagar?

Finns massa att saker att utforska och kolla närmare på..euhm...om man törs vill säga.Tur då att buren finns nära till hans! Bättre att ta små äventyrstrippar i taget och vila emellan åt.Har tänkt på en sak...

Varför krafsar inte tvåbentingarna efter sig efter när de har gjort sitt behov? Ofräscht tycker jag om du frågar mig... Snacka om hycklare också som ska lära oss att gräva ner vårt ****,"för att de står minsann inte ut med vår lukt som tydligen luktar pecka!" VAD LUKTAR INTE NI DÅ?! Inte kaprifol och viol direkt...

Vi kissekatter är väl ändå fräschare som åtminstone försöker dölja vad vi har gjort, genom att gräva ner det i sand? Jag menar.. kommer man in efter att de har varit på toa så tar det två kattisekunder att fatta vad de har gjort. Här skäms man inte tydligen inte, nej nej!

Så irriterad jag blir på detta. Nu ska jag muttra vidare på detta dilemma!

Ojämn fördelning

Nä, dra mig i svansen! Fick precis veta att släkten där hemma precis har skaffat sig en till! Blir man aldrig av med dem? TRE stycken är dem nu! Ojämnt fördelningl här va? En katt mot tre små lurvtussar? Det är väl inte rättvist?
Vet ni förresten vad Svea är för ras? :) Gissa!Ser ni blicken på mig? Haha! :P

Den konstiga fyrbentingen

Tänkte passa på att blogga medan matte har tid... Som sagt så har jag ju fortfarande inte berättat vilken konstig typ som jag träffade för någon vecka sedan (eller två).

I alla fall så efter att jag hade kommit hem från veterinären så tyckte jag mig känna igen ett par välbekanta ansikten. Kunde det vara mormor och morfar tro? Jaaa det kunde det! :D Men vad var det dem hade släpat med sig in till oss?!! Kunde det vara den där vita lurviga saken vid namn Svea? Var hemma hos dem i julas och jag vet minsann inte vad dem har för vett och etikett där nere. Men när blev sniffa i baken en hälsningsfras?! Mycket konstig typ den där fyrbentingen. Hon far och flyger över allt! Fjäskar för min husse och matte!

Men lite kom vi överens när jag var där och hälsade på, vi kunde vara i samma rum och sådär, men inte mer. Den här gången så gick det faktiskt mycket bättre! :D Snart kanske vi börjar leka!! Jag vill så gärna leka, men Svea vågar inte riktigt än, hehe. :P Har hittills inte lyckas övertala henne om att jag är inte så farlig som jag ser ut. :) Men ibland är hon pain in the ass hon också. :)

RSS 2.0