Har fruktansvärt långtråkigt...

Sorry för dålig uppdatering idag, men ni får nog ha lite tålamod till innan matte kan koncentrera sig mer på bloggen. JAG VET att det är tråkigt när det blir sådär halvtaskigt med inlägg osv. Men jag kan lova er att så fort matte har gjort den där tentan så är vi tillbaka på samma veva igen. Back on track som man tydligen säger! ;) Då blir det lite mer serier och videos. :)

Men låt oss glömma det nu! Vad har ni för väder? Här så snöar det... Vet inte riktigt VAD jag ska tycka om det? Såna här dagar har man bara långtråkigt... Jag vill ha snö OCH sol. Men kanske mest sol... Åh, jag är så kluven! Matte och husse är i alla fall bestämda med vad dem tycker: "att den är snön kan ta sitt pick och pack och dra iväg någon annanstans!!!" Annars så har jag legat PÅ matte och sovit idag, hihi. ^^ Under tiden som matte har försökt att plugga. Det är mysigt det.



Jag & matte

Provsmakare

Japp! Idag när matte och husse åt middag så var jag inte sen med att göra dem sällskap. :) Tydligen gav allt fjäsk och fint sittande resultat! Husse och matte tyckte att jag fick provsmaka på majs! I början undrade jag vad det var för gul liten sak matte hade i handen och tänkte; "ska man verkligen äta det där?!". Men efter att ha känt lite på konstistensen och luktat på den så tänkte jag; "äsch, vad tusan! Det är säkert gott!"

Var det verkligen det? JA, DET VAR HELT OKEJ!! :D Numera är jag en majsätare. Yes!


Hjälper matte

För tillfället så hjälper jag matte med att plugga. Ligger i korgen som står på skrivbordet brevid matte, hihi. :) På så vis så kan jag hålla koll på matte så att hon sköter sig och inte börjar syssla med någonting annat. Annars så klor jag på henne med mina safirblåa ögon som en liten påminnelse att: "plugga nu matte lilla"...
Hehe.. ;) Så kul att få ge igen ibland!!

Matte säger även att hon tycker att det är skönt att ha lite sällskap, även fast det inte är kel som står på schemat då så är det skönt att bara ha någon nära. Visst, kan jag hålla med om det. Kan inte ni? :) Får se om det blir någon video ikväll eller inte, tycker nu att det var länge sedan med en video eller en serie. Får se!

Exemplariskt

Morrn morrn! Är lite seg idag såhär tidigt på morgonkvisten. Matte vaknade tidigare än mig idag - DÅ är det tidigt.. Har tillbringat hela morgonen åt att finnas i närheten av matte. Man vet ju aldrig om de får för sig att åka igen, så lika bra att hålla sig nära så de inte försvinner igen. :) Kan inte sluta spinna och trampa, så mysigt med gos!

Förresten, vill ni inte veta hur jag skötte mig under tiden som matte och husse var borta? Jag skötte med EXEMPLARISKT! :D Inget söndertuggat och inget nerrivet! Jag KAN faktiskt sköta mig om jag bara VILL. ;) Nä, nu blir det att fortsätta sola ute i hallen, har byrån i hallen som ryggstöd så ligger jag mot solen och blundar. Mmm.. :cool:










Min favoritplats

Det har ju varit så fint väder de senaste dagarna och då måste man ju passa på att sola sig! :D Som alltid när det är fint väder så gillar jag att sitta på mitt fönsterbräde och kolla på alla fåglar som passerar förbi, personer som passerar nedanför gatan, bilar som åker förbi... Ser ni att jag njuter eller?! :P

Äntligen är våren på väg/här!



Husse & matte hemma igen

Hej hej! Nu är matte och husse hemma igen. Eller de har varit det ett tag nu men det är så hiiiimla trötta så de har inte orkat hjälpa mig med bloggen än förrän nu. :D Allt bra med er?

När huse och matte kom hem så undrade jag först vad  det var som lät och gick såklart för att kolla i hallen och det var DEM! :D Gissa om jag blev glad?! Oj,oj,oj vad jag hade saknat dem. Mys och gos blev det på en gång, haha matte hade knappt hunnit ta av sig innan det blev gos i mattes famn. :P Sen var jag ju såklart tvungen att kolla var sjutton de hade varit någonstans. Och vad det luktade!! Massa lukt från, människor, katter och hundra. Stod ett bra tag i hallen och luktade på alla jackor, skor och väskor.

Nu ligger jag vid mattes fötter och kollar på en naturdokumentär. Den handlar om djuren i Afrika. Kul! :) Nu är jag glad och nöjd igen - för nu är husse och matte hemma igen. ♥


Härliga lördag!

Hej på er! Härlig dag vi har idag va? :D Strax så åker husse och matte iväg, de går runt som yra hönor här hemma och stressar runt. Jag ligger proppmätt på köksgolvet och smälter frukosten som jag nyss blev serverad. (blötfoder med smak av oxkött) Mums! ;)
Husse har även lekt lite med mig nu på morgonen så jag inte ska få för mycket energi över till att göra bus. Pfft..HA! TROR HAN JAA! ;)
Förresten nu är mattes dator fixad! :D Husse var ett geni och fixade den igår, så nu ska allt funka igen. :) Tur det, vill ju inte att några dyrbara bilder på mig ska försvinna. ;) Vad händer idag en dags m denna? Ha en skön lördag på er!

Gissa vem som har föräldrarfritt i helgen? ;)

Föräldrarfritt!

Ja ni hörde rätt! :D Imorgon åker matte och husse bort, de kommer hem på söndag. Men oroa er inte, jag är väl omhändertagen här hemma. :) Tycker faktiskt att det ska bli skönt att få vara utan de två små bufflarna. Det betyder att jag kan göra precis vad jag vill!

Som till exempel:
• Få HELA sängen för mig själv (gissa vem det är som annars får tränga ihop sig?)
• Sjunga hur högt och mycket jag vill
• Dricka ur mattes prydnadsskålar
• Få vara uppe hur länge jag vill och själv bestämma när det är morgon eller inte (matte & husse klagar jämt att jag vaknar alldeles för tidigt)

Kan tyvärr inte lägga upp någon bild just nu, eftersom mattes dator troligen har kraschat...


Seg eftermiddag

Tjena tjena!

Dåligt bloggande här ser jag. *skakar på huvudet* Det får vi ta och göra något åt. :) Här hemma händer det inte så mycket. Hur mår ni idag då? Unna er något gott ikväll eller? Själv så får jag ju inget gott förrens på helgen, lördag och söndag. Så jag får vänta för min del helt enkelt. Matte och husse går runt här och diskuterar om de ska bege sig iväg ut för att köpa sig lite gott, TROTS att de unnade sig nu i veckan! Tss... De små tjockisarna, hihi. :P

JAG ska minsann tänka på vikten och motionera och hela fadderullan!! Men DEM kan minsann gå och köpa sig en massa gott när de vill och strunta i att motionera!! Snacka om orättvist eller hur?!

Ska ligga här hela kvällen och muttra för mig själv...


I närbild








Matte luktar illa

OKEEEJJ!! Nu undrar jag vad tusan matte har smort in sig med??!!  När hon kom ut ifrån badrummet kände jag på långa vägar att det var något som inte stämde ifrån vad matte brukar lukta. Sen blev stanken ännu värre när matte kom in i rummet och fick för sig för att gulla med mig. LÅT MIG VARA!!

Var ju såklart tvungen först att ta reda på vad det var som luktade. Gick runt i lägenheten och vädrade och vädrade och vädrade, för att se om det var något annat som luktade. Men näää, tyckte mig minsann att det var matte som luktade. Fick det bekräftat när jag till slut tog modet att lukta på matte på nära håll. Sniff! Sniff! Usch... det var ingen hit för mig kan jag säga. Jag föredrar matte precis som hon är, au naturel. :D

Sniff! Sniff! Här ligger jag och vädrar för fullt...



Heja husse!!

Sitter på ena köksstolen just nu och hejar på husse när han håller på att få ut de förbenade flugorna från fönstret. :) (Ledsen om det har blivit många fluginlägg här nu på bloggen, men mina dagar har mestadels kretsat kring dessa kryp) Sitter fullt koncentrerad och hjälper husse att hålla koll på vart dem är så husse kan ta flugsmällaren och få ut dem! Då går munnen på mig kan jag säga! ;) Husse lyckas frigöra en fluga. Jag hoppar från köksstolen över till fönsterbrädan. Husse tar ena sidan av fönstret och jag blockerar den andra delen. Nu så, nu kommer du inte undan!

Jag sitter fokuserad och väntar på rätt tillfälle....jag satsar...SMOCK! Både, husse, matte och jag blev förvånade över vad som precis skedde. Mmmm... vet ni att flugor smakar alldeles utmärkt!! Soltorkade flugor är en delikatess. ;)

Santo - den trogne flugjägaren

Vad ska man säga? Växterna ville inte ta emot mig

Hehe, ska nog låta bilderna tala istället. :P Jag råkade luta mig för mycket mot alla blomkrukor som stod i fönstret och litade på att de skulle stötta mig så jag kunde nå flugorna bättre - MEN det gjorde dem inte!

Man kan väl mer eller mindre säga att jag har varit vääääääldigt busig idag. Jag vet inte varifrån jag har fått all min energi? :D Matte och husse blev i alla fall inte glada, eftersom det blev mer jobb för dem, förutom all tvätt, disk och plugg så blev det även städning. Jag ska nog vara stilla resten av kvällen, går och lägger mig i min korg istället...

Varav ytterligare en kruka ramlade ner - på golvet


Nu är busligan i farten igen

Så blev jag själv hemma en stund idag. Naturligtvis kollar jag ju läget och ser om det finns nåt intressant. ;) Vad jag hittade??

Hushållspapper!! I mängder till och med!! KUL!! Vet ni hur mycket det finns på en rulle och hur mycket det blir i småbitar? Det svaret har husse när han kom hem och fick se. :) Undrar hur han kom på att det var jag?? Jag höll mig ju undan... Ändå var det mig husse spände ögonen i... Jag tittade och försökte skylla ifrån mig, och se så där oskyldigt söt ut. Tror iiiiinte det gick så bra. Men kul hade jag och de får skylla sig själva, ligger det inom räckhåll så.

Jag menar. Se så oskyldig jag kan se ut. ^^


Frukost

God morgon på er! Har ni ätit era frukostar? Det har jag! :D Här har det precis serverats fram torrfoder och vatten. Mmmm... ;) (matte är i närheten) Matte bad om en pose strax innan jag högg in på frukosten. Här nedanför är resultatet:

Vad händer idag då?
Idag så ska jag nog hålla mig sysselsatt hela dagen genom att spendera dagen med att sola i fönstret och fortsätta vakta på de eländiga flugorna. Jag har fortfarande inte fått bukt med dem!

Frukostdags!

Video - flugjäkel

Här kommer en video på hur det kan se ut när jag kollar in flugorna i fönstret. :D
Förresten nu två veckor framöver kommer matte att ha fullt upp med sina studier - tentaperiod heter det tydligen. Kommer såklart att fortsätta blogga, men vissa dagar mindre, vissa mer. Hoppas att ni har överseende med detta! :)


Dessa flugor...

Sitter i fönstret just nu och håller koll på alla flugor som, sakta men säkert börjar ta sig tillbaka till alla fönster nu när vårsolen kommer tillbaka. Dessa små irriterande varelser... som man dessutom heller inte kan komma åt?! Fattar inte, hur mycket jag sätter nosen och tassen mot fönstret och kraffsar (allt vad jag har!!) så förblir dem orörda... Kan någon tala om för mig vad problemet är?! :(

Till slut blir jag så frustrerad att jag börjar gnälla och tjattra med munnen! Fortfarande med samma fokus på de irriterande svarta små flugorna som istället nu flyger högst upp i fönstret så att man inte når dem. Då blir jag fly förbannad för att de är ju i MITT fönster!! Det spelar ingen roll i vilken ställning och taktik jag prövar så går det bara inte att få tag på dem. Funkar inte att stirra ut dem heller...
Kan någon hjälpa mig?
:(


Njuter i solen

Medan matte är borta och husse är upptagen så passar jag på att ligga och njuta i hallen av solens strålar. Finns nästan inget bättre... ;) Joooo, mat! :P

Förresten vad säger ni om att jag lägger ut en video på mig idag? :) Ska be matte att plocka fram någon. Ikväll?


Vem kallade mig för tjockis?!

Får ni också klagomål från era mattar och hussar att ni rör på er för lite och är alldeles för lata? Husse klagar på mig just nu och kallar mig för tjockis. Pfft...ska han säga! Bara för att jag inte alltid känner på att röra på mig och jaga efter en räka! Får även höra som till exempel:

- Meh, sitt inte bara och titta!

VAD SKA JAG GÖR DÅ?! När du har lekpinnen nästan uppe i taket och förväntar dig att jag ska vara någon jäkla superkatt!! Eller:

- Åhh din latmask...


LATMASK KAN DU VARA SJÄLV! Vem är det som sitter hela dagarna framför datorn och grejer och klagar på att man inte orkar gå ut? HA!

Till slut pallar jag inte längre och biter tag i räkan och sliter den åt mig från husse och drar iväg den mellan benen, och lägger mig inne i badrummet och tjurar och pustar ut. Vem var det som kallde mig för tjockis?




Serie - mysteriet med plexiglasbordet


21 mars

Hej hå! Här hemma är det lugnt. Både husse och matte är upptagna med sitt. Och lilla jag får sysselsätta mig själv... Har inte gjort sig mycket idag mer än att leka rövare nu på morgonen, tjattra med matte och husse (matte höll på att bli tokig på mig i morse efter allt jamande och gnällande, hihi) och nu så har jag tagit min lilla eftermiddagsnap. ;) Nu får jag se vad jag ska hitta på.

Vad sägs om att jag lägger upp en liten serie senare ikväll? :)


Mysa på mattan i vardagsrummet är mysigt

Tjejig kille?

(suck) Ibland undrar jag vad matte får för sig... Så ska man dessutom behöva skämma ut sig på bloggen med denna bilden. :blush:


En sladd mindre

Igår kväll var det nog ingen som var glad på mig här hemma. Hehe, på grund av en "olycka" kan man säga... Jag "råkade" tugga på något jag inte fick. :blush: Någon..telefonsladd av nåt slag fick jag höra. Tydligen var det mattes mobilladdare. Oups! MEN VADÅ?! Den såg smaskens ut och matte och husse satt klistrade framför datorn igår (varför gör dem ens det när de kan umgås med mig). Så då passar jag ju självklart på att göra hyss när de inte ser, bakom ryggen på dem dessutom. ;) Jag menar. Har dem inte koll på vad jag gör så tycker jag ändå att det var rätt åt dem! Men matte blev nog mest arg...

- SANTO!! VAD HAR DU GJORT?!! Fyyyyyyyy!!!

Då kör jag med mitt säkra kort:
Försöka framföra för matte genom att se så liten och oskyldig ut med mina stora runda ögon som stirrar oförstående. Att jag vet ju inte mitt eget bästa, jag är ju fortfarande så liten. Hur skulle jag veta att jag inte fick tugga på den när den låg rakt framför mig?

Då orkade inte matte vara sur på mig längre, hehe. ;) Matte och husse är i alla fall väldigt förvånade på mig, eftersom det aldrig har hänt innan. Nu lär de väl ha hårdbevakning på mig framöver.




20 mars

Haft en bra dag?
Det har jag! :D Idag har det varit så varmt att husse och matte har haft öppet fönster! Vilket ger mig en liten, liten inblick vad som finns ute i den stora vida världen. Alla konstiga ljud som hörs, alla dofter..Gissa om näsborrarna går! ;)  Kan sitta ett bra tag och lyssna och lukta.. bara sitta.

Såna här stunder kan jag inte bärga mig tills matte och husse tar mig ut på nästa promenad utomhus, det finns så mycket att upptäcka! Kan förresten lägga upp en video som ger er en inblick på hur det kan se ut? - Imorgon?


Soliga söndag!

Nu har besöket gått. Kvar är kaffesumpar och uppätna mockarutor och jag ligger utfläkt på golvet, och är trött efter dagens besök. Kanske är det den härliga solen som även gör att jag infinner mig i ett harmonisk sinne och njuter av livet?

Matte och husse har i alla fall bestämt sig för att gå ut i detta vackra väder, tyvärr får jag inte följa med ut. Det blir nog istllet att jag kryper in under täcket och lägger mig, när tystanden så småningom lägger sig. Ja, så får det nog bli. Trevlig söndag på er!


Vem tände?


Kattkontrollant

Japp! Idag får man besök här hemma. Jag älskar att få besök! :D Tycker att det är så trevligt (och anes vara min plikt) att utforska gästernas skor, liksom måste ju kolla igenom så att det inte finns något farligt där som kan skada hemmets säkerhet. Jag tar min uppgift på största allvar! Antar ju så klart också att de kommer för att besöka lilla mig, hihi. ;) Liksom finns det någon intressantare än jag här hemma? Tror inte det.

Redan när jag var liten tog jag min uppgift på största allvar.
Här ligger jag vid dörrmattan redo att skydda hemmets säkerhet!
För de andra tycks ju inte göra det...


Toffelsniffaren

Jag bara helt enkelt älskar att lukta i folks skor och tofflor! Gör inte ni också det? :D Brukar köra ett svep över alla gästers skor när dem kommer på besök, hihi. :)

Idag har jag legat och sniffat på husses aromer i hans tofflor. Mumma! Kan ligga en bra stund utsträckt på golvet med en toffel på huvudet och bara njuta. Tss...husse och matte tror att mitt huvud stiger åt skyarna när jag luktar på dessa dofter... Men jag förstår inte, vadå?!






Vilket blötfoder får ni?

Här hemma får jag Pussis "as good as it looks". :P
Vad tycker ni om eran mat ni får?

Kyckling är en av de stora favoriterna när det gäller smaker av blötfoder


Presentation av mig


Frukostdags

Idag är det lördag vilket innebär lite gottigott. :P Något som jag ser fram emot hela veckan! Min älskade blötmat som jag får på helgerna. :)
Idag fick jag kyckling, vad äter ni idag? :D

Kommer ni tillbaka om en stund så ger jag er en presentation av mig själv,
känns som att det kanske behövs. Har aldrig riktigt presenterat mig ordentligt. Men nu så! :D

Bebisen Santo

Jag, när jag var liten! Tro det eller ej. :D


Bakning

Idag har matte och husse bakat hela dagen. Vilket resulterar att jag håller mig nära och är beredd att snappa upp det som ramlat ner på golvet. Hehe.. :P
Brukar inte ni göra det?


Men matte och husse säger att det inte är bra för mig att äta sånt som de äter och bakar, men det skiter jag fullständigt i! Jag gör lite som jag själv vill. :D




Fruktstund


En liten hälsning


Racing

Morrn morrn... efter ett försök i att väcka matte och husse lyckades jag efter 1 1/2 timme.. :P Då var jag på riktigt bushumör! Har nu hela morgonen sprungit runt kört racing med matte och husse. Oj, vad det är kul! :D
När man:

Fokuserar på målet, spänner ögonen i varelsen som när som helst kommer att börja jaga efter en. Lyssnar spänt och vaksamt, vrider ner öronen för att synas så lite som möjligt. Trycker mig ner mot mattan som ett kamouflage. Knorrar till för att påminna varelsen att jag är beredd för ett anfall när som nu. Snart, snart så... Spänningen är på högvarv.. PANG! KUTAR GENOM LÄGENHETEN ALLT VAD JAG HAR, SPRINGER PÅ SIDAN OCH GLIDER FÖRBI SOVRUMMET, MEN LYCKAS PRECIS (var på håret)! KASTAR mig över sängen och landar mjukt bland täcket som är som ett skydd. Där ligger jag spänt inför nästa attack... När kan den tänkas komma?

Jag mitt under en attack.. ;)

När jag precis var hemkommen

Hej. Läget? :) Titta vad matte letat fram i arkivet! :D Här är jag bara någon dag efter att jag precis hade kommit hem till matte och husse. Blyg och försiktig anpassade jag mig till mitt nya hem. Minns det som igår. ♥




Video - boxning

Här ska ni få se! Som jag har nämnt innan så krävs det att man håller sig i form, inför sommaren och allt... ;) Så då tänkte jag visa upp en liten försmak på hur min träning går till. Kul va? :P Matte och husse brukar ibland vara snälla och ställa upp som tränare. Vet ibland inte vad dem håller på med... titta och se efter själv...


Matte sjuk

Jaha, here we goes igen. Matte är sjuk. Hon nyser och snyter sig om vartannat. Vilket betyder att jag försöker hålla mig undan från matte så gott det går... Man vill ju inte få samma epidemi som matte tycks ha fått.. Här förbrukar matte mer näsdukar än vad man kan tänka sig att man gör av med toapapper på 1 år! Liksom, VEM vill vara i närheten av någon som nyser rakt ut på en och snörvlar som en gris? Inte jag.

Försöker hålla mig undan från matte

God morgon

Gos morgon på er gullisar! ♥
Här är jag, precis nyvaken och utvilad.
Se vad denna dag bjuder på!

VAD HÄNDER IDAG?

Just nu:



G O D N A T T !

Har inte glömt er

Har inte glömt er mina vänner! Den där serien ska banne mig komma som jag lovat, det ska jag se till. ;)

Matte och jag bråkar för tillfället om vem som ska ha störst plats på skrivbordet. Jag trycker emot med ryggen mot datorn (har tassarna mot väggen och trycker på) och matte protesterar emot genom att trycka tillbaka med hjälp av datorn. Ibland får hon nog och vänder på mig som en pannkaka för att hon retar sig på att jag täpper igen "luftkonditioneringen" på datorn, hihi. :P

Men om ni frågar mig så anser jag att --> JAG <-- har rätt. VAD LIKSOM?! Jag måste ju kunna få sola (skrivbordlampan funkar perfekt som solaruim :D )! Bordet är ju som klippt och skuret för mig, så ska matte feta in sig med sin stora dator... Blir ibland så trött på den människan...




Serie på inkommande

Tänkte att nu var det länge sedan som jag lade in en serie så tänkte be matte eller husse om hjälp. :P  Vad sägs om att ni kommer in igen i eftermiddag så ligger det en serie framme? :)

Börjar sussa snart i sängen


Gasig i magen

Nu ska jag lägga mig i sängen med matte och husse och fisa under täcket! Känner mig lite gasig idag nämligen. :blush:


Just nu:

Myser i solen! :D








Allt är som vanligt igen

God morgon vänner! Gissa vem som sitter brevid mig här?! :D MATTE!!! Jag lät henne sova ut ordentligt idag, vilket är anledningen till så sent bloggande. Aja, jag låter det gå för den här gången...kan ju inte låta att min blogg blir lidandes liksom! ;) Vad händer idag mina kattvänner?


Matte hemma!

Nu är matte hemma! :D Men hon är jättetrött och orkar inte hjälpa till att blogga. :( Ligger i soffan och sällskapar henne när hon vilar sig. Hoppas på att kunna norpa åt mig lite människogodis! Fast de verkar inte vilja att jag ska äta det... Men gott luktar det! :love:

Jag ska försöka få hjälp av matte imorgon. Som jag har längtat! :)

Hoppas ni får en skön avslutning på en bra helg! High-tass-five!

Saknaden

Husse tycker att jag är knäpp för att jag har gått runt hela morgonen och letat efter matte. Men vadå!? Vem vet, hon kanske bara gömt sig någonstans? :O För det börjar kännas tomt nu... :( Men husse säger i alla fall att hon ska komma hem igen i eftermiddag! :D Får passa på att busa lite nu medan jag bara har en tvåbenting som håller koll på mig. :rolleyes:

Nej, oj, nu trycker det på här. Bäst att springa till lådan! Ha en kattbra söndag!

Go'kväll!

Go'kväll på er! Hur har er lördag varit? :D Jag har haft det skönt jag, och tittat på medan husse tvättat och jamat på honom när han försökt plugga. Jag menar, hur tråkig kan man vara? Vem vill hellre sitta med näsan i en bok än att leka med mig?!

Vad har ni gjort idag och vad ska ni göra resten av kvällen? :)

Vet inte om du läser här matte, men jag bad husse att hjälpa mig med den här bilden, och jag ska hälsa från husse också att vi saknar dig massa! :love:

Hej hej matte om du finns där ute! Och alla ni andra med! :D

PS. Min fluga syns nästan inte. :(
Men det är väl bara för att min stora lejonman är i vägen. :cool:

Photobucket

Maaat! Soool!

Hej alla läsare! :D Äntligen helg, då får man ju god mat! Mat gillar jag. :) Men husse verkar ha tankarna på annat för han gav mig inte min gourmet-frukost förrän nu! Och nu är det ju lunchdags! Tröghuvve. :rolleyes:

Här i stan är det jättesoligt idag. Sol gillar jag också! Någon mer än jag som ääälskar att ligga i solen och bara slappa? :cool:

Jag undrar förresten när matte kommer hem? :( :love:
Hoppas ni får en härlig solig lördag, så hörs vi senare idag! Puss!


Husse gillar Apple - jag gillar äpple!


I sömnen då man drömmer


Fredagsmys!

Här ligger jag och kollar på Let's Dance. Vad gör ni? :D


Här ligger jag och kollar på Let's Dance. Vad gör ni? :D


Föräldrafritt! Ett tag..

God morgon! Hoppas ni har det bra! Ligger här och chillar och ser på när husse springer hit och dit. Så där som de brukar göra innan de försvinner och är borta jättelänge. Men det betyder ju att jag får massa tid på mig att göra hyss! :D


Få se nu... Kanske ska börja med att äta lite jord...



Tröga husse!

Hallå där ute! Äntligen är husse hemma och har tid att hjälpa mig med bloggen. Hur seg kan man vara?! Har ju inte ens kunnat försöka blogga själv medan jag var ensam hemma eftersom husse inte fixat internet som slutade fungera igår.

 

Men nu är han som sagt hemma och efter en rejäl utskällning av mig så hjälper han nu till. :D Eftersom det här är min blogg så tänker jag introducera husse som jag skrev igår att han skulle göra själv:

 

Husse är mattes kille. Han är precis som matte en tvåbent varelse fast han är större än matte och har kortare huvudpäls. (Varför har de förresten bara päls på huvudet? :S Ser ju helknäppt ut, haha! :D) Han har samma ögonfärg som mig och sitter precis som matte för mycket framför datorn tycker jag. Även fast jag knappt hör vad han säger ibland så tycker jag att han är snäll och han gör ofta som jag vill när jag använder min charm på honom. :cool:

 

Får be om ursäkt att ni inte fått höra något från mig tidigare idag, det är husses fel! Men jag har som sagt skällt ut honom nu så det är lugnt.

 

Nu ringde matte till husse. Ska nog tjata på honom så han lägger på och leker med mig istället! Ingen TV eller dator för honom ikväll inte!

 

Hörs imorgon!


Jag i min toalåda!


Sista blogginlägget

Hej mina vänner! Läget? Skulle bara meddela att detta är sista blogginlägget matte hjälper mig att skriva. Imorgon kommer husse hjälpa till, hihi. ;) Ska tvinga husse att göra en presentation av sig själv imorgon? Det tror jag skulle uppskattas! :P

Lilla jag - ca 9-10 veckor
Foto: Almgrynet.se

Husse gästbloggar

Under tiden som matte kommer att vara bortrest så kommer husse hjälpa mig med att blogga. Kul va? :D Så han kommer under några dagar att få underhålla er tillsammans med mig, såklart! Bloggen handlar ju såklart om MIG, hehe. :P Tror ni att husse skulle bli arg om jag la upp en bild på honom och mig? Blir han arg skyller jag på matte. Hon brukar annars vara så snabb och skylla allt på mig, HA! :P

Husse och jag! :D Brukar tvinga dem att bära runt mig, hihi gillar jag!



Där åkte jag dit - igen

Vad matte fixar och donar. Packar och fixar. Själv så har jag tagit det lilla lugna...

Matte hörde i morse ett väääldigt konstigt ljud ute i köket. Så hon blev ju såklart nyfiken och undrade vad det var, tydligen anade hon redan vad det var som lät och VEM det var som gjorde det. *se oskyldig ut* Hehe, nämen tänka sig att där satt ju jag! :D Mitt på köksbänken och slickade i mig resten som jag ansåg att matte och husse slarvigt hade ätit upp. VADÅ LIKSOM?! Tänkte ju bara vara duktig och slicka rent åt dem! Får ju faktiskt tänka på dem som inte får någon mat!

Men matte tänkte tydligen inte som mig. Nepp. Så nu har jag fått höra ett och annat ifrån matte idag. Kul? Inte det minsta! Hoppas att ni har haft en bättre dag kära vänner! ♥



Matte dålig

Angående igår, ledsen för att det inte blev något bloggande. Matte kände sig dålig på eftermiddagen och fick en rejäl huvudvärk som höll i sig resten utav dagen OCH kvällen. Hon gjorde inte många knop igår kan jag säga. Stackars matte. Låg hela tiden bredvid och höll henne sällskap i sängen. Idag mår hon bättre. :) Skönt det. Så matte kan vara med mig sista dagen innan hon åker! :D

Jag i min tunnel som jag fick som en gåva från mina hundvänner. Jag bara älskar den!



Resa

Jaha, så ska matte åka ifrån mig nu med... Hon åker på torsdag. :( Matte säger att hon gärna skulle vilja ha med mig (Hmpf..visst..) men att det blir lite bökigare och eftersom husse ska vara hemma så kan jag lika gärna vara med honom... Vem ska jag leka med och förpesta livet på då?!Hade varit jättekul att få träffa mina hundvänner där nere som jag skaffade i julas. :D Kan leta fram en bild på oss tre sen. :) Nu ska jag fortsätta leka med mina leksaker en sväng!

Jag och min räka som jag brukar prata om! ;)



Bad breath

Jag duger visst aldrig! Kom precis fram ur sängen och puffar med ena tassen på mattes ben och vill upp i knät och gosa. Gos. Gos. Gossiligos. Stryker mig mot matte och spinner. Vill pussa matte. Puss. Puss. Pussilipuss. Pussar matte på näsan. Men hör sedan matte säga att min andedräkt luktar instängt rövhål. :blush: *blåsa ut andrdräkten för att lukta* Luktar det så illa?



Städning

Tror matte och husse har fått någon knäpp i huvudet. De går runt och städar och plockar och städar och städar så jag undrar snart när det är säkert att komma ut!

Ligger just nu under sängen och försöker hämta mig från dammsugaren som har härjat runt här på golven. Senast jag kollade var det en golvmopp ute och den vill jag heller gärna hålla mig ifrån. Hoppas att de slutar snart så man får komma fram...


Upptagen

Hej!
Idag kommer matte vara upptagen under tagen så kommer inte kunna blogga förrens i eftermiddage. Under tiden som hon är borta kommer jag förmodligen att sova. Har inte sovit så bra inatt. Hoppas att allt är bra med er!
Funkar för tillfället heller inte att ladda upp med några bilder, attans då! :(

Irriterad på matte

Hej! Hur mår ni? :) Matte och husse begav sig senare idag ner till stan. Så då passade jag på att göra lite hyss och allt som man inte får göra. Ahhh, så skönt att ibland få vara ensam hemma. Jag har inget emot att vara det fler gånger. :P

Oooooooch nuuuu kom matte in.....och ska hålla på och pilla och plocka med mig. :( Tycker inte om när borsten och klosaxen kommer in, eller borsten är bättre än saxen. Usch! Spott och tvi!! Sen gnäller hon på mig av att jag inte vill...men hallå?! Vem vill bli dragen i pälsen?! Inte jag. Men matte påstår att jag hela dagen har gått runt och gnällt och vill ha uppmärksamhet så då tycker hon minsann att saxen och borsten passar bra att ta fram då så vi får en liten "kelstund" tillsammans. Pfft.... Kelstund? Det är nog bara matte som anser att det är kel, själv ser jag det som en enda lång plåga...

När matte kommer med saxen vill jag bara gömma mig


Matkassar

Idag kom matte hem med massa kassar. Lika nyfiken och misstänksam blir jag varje gång! Men det luktade sååå gott. Jag var genast där med min nosa för att kolla vad hon hade köpt. Klart jag förstår att allt inte var till mig, men man kan väl alltid hoppas va? ;) Men har man chansen att få lukta lite extra och kanske hinna tjuva nåt, så tar jag den, hihi. :) Kan dock berätta att jag inte fick tag på nåt denna gång heller...

Hehe, sluga jag. Ser ni hur slug jag kan vara ibland?
;)

Filmkväll

Nu ska jag, husse och matte ha mys i soffan. :)
Önskar er en fortsatt trevlig lördagskväll!

Ungefär såhär kan mys i soffan se ut.. :D






Powernap

Efter allt bus och stoj blev jag så småningom lite trött och matte gick och nattade mig i sängen. Så sov jag där fram tills nu. :) Härligt med en powernap!

Vad har ni haft för er idag? :)

En väldigt trött Santo

Fler bilder från; ute för första gången

Visst är det härligt med solen vänner? :D Bara för att denna kissemissen njuter av sol och värme slänger jag in några bilder från när jag var ute för allra första gången. Tro mig, det finns MYCKET att utforska... ser fram emot nästa gång!








Just nu:


Lekdags

God morgon! Hoppas att allt är bra med er? Här hemma är det full rulle på oss alla tre. :D Så kul när alla är med och leker! En sak som jag tycker väldigt mycket om att leka är kurragömma. Den går ut på att matte springer iväg och gömmer sig och jag letar. :D Borde kanske ta och spela in någon gång så ni får se? I alla fall, ibland händer det ju såklart att jag aldrig hittar matte och det är ju lite tråkigt, så då blir jag lite frustrerad och går omkring och letar och jamar efter matte för då tycker jag att det är minsann dags att komma fram, hehe. :P

Här är en annan bild på när matte och jag leker.
På tal om att leka, vad sägs om att jag lägger upp
en video ikväll när jag leker med min älskade räka?


Tv-mys i soffan

Hej! Ledsen att det knappt inte blivit något bloggande idag, har nämligen haft besök idag och bakat hela eftermiddagen. Jag måste ju som sagt hålla mig i närheten när sånt händer, för det luktar ju så himmelskt och sen kanske man alltid kan fjäska till sig lite? ;) Tyvärr fick jag inte det denna gången.... Tyckte i alla fall att besöket var jättekul, älskar att få uppmärksamhet. Om ni inte redan har märkt det i bloggen, hihi.. ^^ Trevlig fredag på er! :D


Just nu:

Leker med min leksak! :D Tycker om att sylta på fenorna, det är mumma det. ;)




God morgon

Ååh, vilken lång sovmorgon jag och matte tog idag! Tror att det behövdes, men nu är vi pigga och glada. :D Nu är matte i alla fall färdig med det som hon har varit upptagen med hela veckan, så nu har matte mer tid för mig. :D
Ah, men nu ska vi nog gå och kränga lite frukost, ska se ifall man kanske kan tigga till sig en liten ostbit eller två, hihi. :P

Matte och jag myste lääänge i sängen i morse






Video - ute för första gången

Här är ÄNTLIGEN videon som jag har lovat, nu är den fixad och klar!! Vet dock inte hur kvalitén är men, TITTA och NJUT av min första upplevelse någonsin vid att vara ute och vid gräs! :P

Råkade även äta något...mindre gott. Det kanske syns, hihi. ^^



I en tunnel (bildbomb)

Sorry om ni tycker att det blir för många bilder, men finns så mycket att visa er. :P Hoppas ändå att ni tycker om att kolla på mina bilder? :)

Min ääääälskade tunnel, åh jag bor nästan i den så mycket tycker jag om den! :D Den brukar jag sticka in huvudet i och jama för mig själv, den är även bra att leka och smyga i, hihi där kan ingen se mig när jag spionerar på husse och matte... :P











Bus

Nää, vadåå?! ANKLAGAR DU MIG?! Det var inte jag!! Typ... :blush:



Segis

Gäääässpp....idag är man seg. Vaknade tidigt imorse av att matte väckte mig (oftast bukar det ju vara tvärtom, hihi :P), hon trodde att hon hade försovit sig och fick bråttom upp när hon i själva verket istället hade gått upp för tidigt!! Den där matte måste ha glömt hjärnan någonstans alltså... Japp, så nu sitter jag här uppe och försöker kvickna till lite. Gääääässppp.... God morgon på er!



Liten godnatthälsning



Godnatt! ♥ Är väldigt trött så måste gå och nana, men imorgon blir det bus igen, som vanligt. :P Ska även försöka fixa den där videon som jag pratat om med, kika in imorgon så får ni se! :D

Video - dansar

Jag lovade ju er att visa videon där jag fick gå ut för första gången, men matte hittar den inte (slarvmaja) för tillfället... :( Så jag får helt enkelt bjuda på en annan. :) En video på mig (och matte) när jag dansar macarena, av något konsigt slag... Enjoy! :D



Jag duger som jag är

För några veckor sedan fick jag ett paket som var postat till mig. Jag som älskar paket! :D  Åh vad kunde det vara för något?! En leksak? Godis kanske? ... Nej.

En fluga... vad har matte fått nu i skallen? Tror hon att jag ska vilja ha på mig den där så har hon fel... Men matte insisterar på att jag ska ha på mig den vid speciella fina tillfällen. Själv tycker jag att den känns liiite obehagligt att ha på sig. Men matte insisterar ännu en gång att "ska man vara fin så får man lida pin". Själv tycker jag att jag duger som jag är!

Givetvis skulle det sedan fotograferas och puttinuttas...

Vad säger ni? Blev det bra?

Problem

Åhhh, har försökt blogga tidigare idag!!! Men det har strulat med blogg.se. :(
I alla fall har jag inte gjort så mycket idag. Matte är fortfarande osocial idag då hon tydligen har något viktigare för sig..Pfft vad skulle vara viktigare än mig? ;) Men hon säger att jag får vänta ett tag till, åhh... Så under tiden så får jag bjuda på några bilder till innan matte har tid att hjälpa mig med videon. Hoppas inte att det gör något? :)

Lite bilder på mig när jag var liten





Just nu:



Lägger upp en video snart; från första gången jag fick vara ute! Kika in lite senare!

Kan det bli sommar snart!

God morgon på er! Vaknade upp av solen idag, visst blir man riktigt glad av den? :D Snart är det sommar, men. Men innan sommaren kommer, så kommer våren först, tydligen. Jag kom på att jag har ju aldrig fått uppleva våren. Eller då var ju jag liten bebis så jag kommer inte ihåg hur det är. Men sommar vet jag definitivt vad det är!
På sommaren får man gå i koppel utomhus (!!), höra alla glada ljud utanför och samtidigt känna blåsten och alla goda dofter, och man kan ligga på fönsterbrädan och sola sig i fönstret, kanske till och med försöka fånga några flugor? ^^ Vad härligt! Åh, kan det inte bli sommar snart!

Syns det att jag älskar solen eller? :P







1 mars

Mjau på er! ;) Har precis vaknat upp från min skönhetssömn, har legat under överkastet och gottat mig. Coolaste katten i stan behöver ju alla sömn man kan få. ;) Matte sitter fortfarande och tråkar framför datorn! Sa till henne ett och annat, jamade lite och ställde mig i vägen mellan datorn och henne för att visa att jag finns faktiskt också!!

Tänkte även att ni gärna får komma med några önskemål om ni har några? :D Något ni vill se mer av, eller som jag aldrig har tagit upp? Höjta till då så ska vi se vad vi kan ordna. :)

Fotades tidigare idag


Bildserie

På tal om tvättning, här är det tvättning på mig själv som gäller:








Tvätt

Hjälper husse och matte med tvätten! Måste ju se till att de sköter sig och tvättar som de ska. ;) De får nog även hålla koll på mig med, då jag tycker om att krypa ner i tvättkassarna. Mmmmm finns så mycket dofter att sniffa runt på där. :P


Här sitter jag och hjälper till och håller koll på tvättkassarna, så de inte kommer bort

Bebis

Hör kommer några bilder från när jag precis hade flyttat hem till matte och husse. :)






Allt kretsar kring mig

Hej! Hur står det till mer er? :D
Jag retar just nu gallfeber på matte och sitter i bokhyllan och försöker riva ut alla papper som ligger där. :P Hon blir galen på mig! ^^ Matte är så tråkig som bara sitter vid datorn, det är ju inte kul om jag inte står i centrum! Varje gång jag gör något så får jag hela tiden höra från matte: "näe...neeejjj, NEEJJJJJJ!!" Då blir jag irriterad och slänger med svansen som en piska för att jag inte får göra som jag vill!! Så jag lägger mig på mattes block så hon inte kan se vad hon ska skriva, för att protestera, hihi. ;)

Här är en annan taktik som jag en gång körde på,
fast då körde jag mer på den mjuka stilen:



I närbild






Dopp i toaletten

Äntligen fick jag upp de små slöfockarna! :D Det tog lite tid, men nu är de äntligen uppe. Med lite kel och jamande så går allt, hihi. ;) Får se vad denna härliga dag bjuder på!

Juste! Måste ju berätta om mitt..hittills..busigaste drag då matte höll på att sätta hjärtat i halsgropen. Hihi. ;) I alla fall så hade matte varit på toaletten och sällskapssjuk som jag är vill jag såklart följa med in (brukar ligga på kattlådan bredvid och sällskapa under tiden) så matte öppnade dörren in tillbadrummet...OCH DÅ, då ni,..då satsar jag och springer i full fart och försöker hoppa i toaletten! Men matte hann tyvärr att fånga mig, i luften! Men jag är inte den som ger mig i första taget. ;) Jag försökte klamra mig fast i ren protest! Men det lyckades inte så bra. Matte var INTE glad kan jag lova. MEN VADÅ?! Klart att varje vrå måste kollas!! Det kan ju vara något intressant där i! Vänta bara, en dag så! ;)


Söt,men slut kissemiss jag är

RSS 2.0