Veterinär + på rymmen

Japp här har man hunnit med mycket de senaste två veckorna som jag och matte har varit här nere. :D Veterinären var på grund utav att jag tydligen ska iväg på semester ifrån matte och husse (man tackar) så jag ska få bo på ett vilohem och bara njuta och då var man tvungen att bli vaccinerad. Men det gick bra! Jag överlevde den här gången! Var beredd på det värsta (syftar på hur det gick förra gången hos veterinären), men jag hann som sagt inte märka något innan det var klart. Det var ju bra. :)

Den andra grejen var för att jag tyckte att alla de andra var tråkiga som inte tog ut mig på rediga äventyr, så jag fick helt enkelt ta saken i egna tassar. Hihi.. ;) Tyvärr varade inte den utflykten särskilt länge, men man kan nog kort och gott säga att jag har fått mersmak av dessa äventyr. Kan inte vänta förrän nästa gång!!

Hoppas allt är bra med er och att ni har en fin sommar. Blir ju som sagt inte så mycket uppdaterat när man är på semester, det hoppas jag att nu förstår. Jag är ju trots allt bara en katt! ♣

Idag får jag äntligen träffa matte!

Idag åker jag och husse ner till matte! :D Jag har inte sett henne på snart 2 veckor, ni kan fatta att jag saknar henne fett mycket! Tror nog allt att hon saknar mig med en smula. ;) I alla fall så anländer vi sent, sent ikväll. Lär nog bli mer uppdatering i helgen... för i helgen så händer det MASSOR!

Hoppas ni vill följa med?!


Jag och matte tillsammans när vi var hos veterinären

Om ni undrar...

så är matte för tillfället bortrest. Japp. Hon har lämnat mig för att umgås med de fyrbenta varelserna som tydligen kallas för hundar. :tired: Svea (som ni har sett i bloggen) är en utav dem. Hmpf... så det är bara husse och jag kvar här hemma. Lite tyst och tomt tycker jag nog allt att det är, matte som är allt annat än lugn. :P

Får väl vila upp mig, för om cirkus två veckor så sticker jag (och  husse) ner dit också! Det ser jag fram emot och det blir nog väldigt intressant med inte en, inte två, utan TRE hundar att hålla koll på!! Jösses... hur ska det gå? ;)

/Nosgos på er, hoppas ni har en härlig sommar!

RSS 2.0