00:50

Det är en trött Alexandra som skriver. Klockan är över midnatt. Det var ett tag sedan som det blev ett inlägg så tänkte ta mig tid att skriva ett innan jag ska lägga mig. Idag har det inte hänt så mycket. Förutom slutseminariet som jag har haft hela dagen idag. Vi skulle egentligen fått den överstökad igår men tydligen blev det ändrat. I alla fall, seminariet var 4 timmar långt som var uppdelat under hela dagen. TUR VAR DET! Hade nämligen missuppfattat min opponeringsuppgift... hem så fort som attan i pausen för att slänga i sig maten samtidigt som man var inne på datorn och försökte redogöra lite klarare om pm:et som jag skulle opponera på. Min opponering gick ändå bra faktiskt, trots att jag inte var så förberedd. Värre för det för opponering på mitt pm. Ville ett tag bara försvinna genom marken! Men nu är det gjort i alla fall!

Nu är jag välförtjänt av en låååååång sovmorgon.


Måndag 22 mars

Halloj!

Sitter förtillfället och försöker komma på undanflykter från att inte plugga. Är ganska trött på nu att sitta vid datorn och bara skriva och skriva och skriva... är fortfarande inte färdig med hemtentan. Vilket vore skönt i sig eftersom jag senare idag måste börja läsa de andra personernas pm som är i min grupp. Det ska vara färdigt på onsdag och då ska vi opponera på varandras pm. Jag får panik på det. Liksom läsa minst 30-40 sidor pm om politik tills på onsdag. GAAHHH!!

Tidigare idag gick jag till ICA och handlade. Det behövdes fylla på i kylskåpet eftersom det var ganska tomt. Tror det var en ganska bra tid som jag gick, måndag förmiddag. Skönt att det inte var mycket folk + att  anställda höll på att packa upp ny och fräsch mat. Nu sitter jag här i köket och är lam i armen/axeln som jag kånkade hem allt på. Nu har jag inga undanflykter längre så antar att det är dags för mig nu att fortsätta skriva hemtenta. Suck!


I´m done!

Så var det lördagkväll här i Uppsala. Jag sitter just nu i köket med laptopen och bara försöker njuta... av att jag är färdig med mitt pm!! Fy fan så jävla skönt!!!!! Hade aldrig gått om jag inte fått skriva om något som jag faktiskt tycker är intressant. Nu får man hoppas på att man bara blir godkänd på skiten. Nu är det hemtenta som gäller för hela slanten samt opponera på de andras pm. Men det tänker jag inte ta tag i nu utan nu är det banne mig njuta som gäller. Sitter och gör såna värdelösa saker som jag aldrig annars hinner göra, som att till exempel kolla på halvdåliga glamouramaavsnitt på datorn. Känner att detta blev ett jag-är-äntligen-färdig-med-pmskrivandet-gud-vad-skönt- inlägg. Men men.

Såhär blir det förresten när man har flyttat hemifrån. När jag bodde hemma fick vi aldrig något sådant gott hemköpt och nu förstår jag lite varför. Men vadå man måste ju få prova? Det är ett måste när man har flyttat hemifrån att få göra lite som man vill bara för att liksom. Ska aldrig mer köpa hem det, onyttigt som hell, dyrt och vet inte om jag fick ont i magen av det. Kanske av mängden vad vet jag. Ha ha!


Energi på låg nivå

Kom hem för en stund sedan. Dagen har i stort sett mest varit om seminariet tidigare idag, inget nytt om det. Fattar fortfarande inte vad det är vi pratar om. Utan jag sitter och kollar ner imitt block och ritar några konstiga krummelurer för att sedan försöka tyda vad det är jag har målat. Går dit endast för att inte få några extrauppgifter. Tankarna flyger istället iväg på tentan och pm:et som är betydligt viktigare.

När jag sedan kom hem så blev det till att ta tag i disken. Lika bra att göra det på en gång så har man det gjort. Nu hade jag tänkt att orka plugga omtenta och försöka få några rader nerskriva i mitt pm som för övrigt ska vara färdigt om en vecka. GAAAHHHH!!!

Skulle mer än gärna vilja ha en stor rejäl godisskål framme som man bara kunde ta ifrån för att samtdigt orka plugga. Fast, risken finns att jag mer kollar ner i godisskålen än i pluggpapprena.. ;P

Bilden är från när Alex och jag en dag bestämde oss för att kolla på film och ville testa ALLA nya Ahlgrens bilsorter. Sagt och gjort! Måste bara säga att favoriterna är helt klart originalet samt lakrits/sura bilarna. MUMS!


Får fnatt

Sitter hemma vid köksbordet just nu och lyssnar på Alex fnatt. Nyss så satt han och lekte han lyftkran och grävskopa med vår golvlampa. (WTF?!) Innan så frågade han om vi hade någonting här hemma som vägde 8 kilo som han kunde lyfta. (han har ju börjat träna) Likaså vår dammsugare om den vägde 8 kilo. Vilket jag svarade med att vi hade nog inte det.. då går han och lyfte tungvikt med vår golvlampa och nu ligger han helt väck i soffan och gör konstiga apatiska läten samtidigt. Jag har aldrig sett honom sån här. Understimulerad?

Försöker vara flitig men det är inte lätt!

Äntligen börjar vårkänslorna komma fram! Alla träd och växter har legat i dvala i månader nu som ni sakta men säkert börjar blomma upp igen. Så känns det i min kropp med. Humöret blir genast mycket bättre av att bara se solen stråla och man får kraft att orka vidare och äntligen börja se ljuset. ---> Sommarlov. Så idag medan jag har njutit av det vackra vädret har jag tagit en lång sovmorgon (behövdes verkligen efter en dålig natt sömn), plockat undan och städat här hemma, försöka förbereda sig inför seminariet imorgon samt försöka skriva på PM:et som ska vara färdigt om två veckor. Det jag gärna skulle vilja hinna med att göra idag är att plugga inför nästa omtenta (3:e gången gillt nu) som är nästa onsdag. Jikes! Nu är det mycket på en gång!

Jag hinner inte blogga så mycket mer nu eftersom jag ska börja göra mig iordning tills ikväll. Har ju som sagt lidandekursen på tisdagar och idag ska vi (jag, Carin, Johanna) berätta om vårat projekt som vi har gjort inför hela gruppen. Usch, vad nervös jag börjar bli. Vet inte ens vad jag ska säga och vi ska redovisa om två timmar. Det är inte direkt vad jag är van vid, men ska träffas tidigare för att gå igenom lite och så. Förhoppningsvis är gruppen snäll och inte dömer en så lätt.


Jag tror jag är smått allergisk mot choklad, min mage smärtar..

It´s been a while

Tisdag idag. Ska senare idag gå på föreläsning. Dock börjar den inte förens vid 15, usch vad jag avskyr att börja så sent... Inte nog med att lidandekursen börjar vid 18. Så det blir att fort ta sig hem, ladda om för att sedan bege sig till nästa kurs. Usch, det är mycket nu dem här veckorna framöver. Oroar mig mest inför Pm:et eftersom vi nu snart måste börja sätta igång och skriva, men jag vet inte VAD?!

Men nog om det. Får trösta mig med att ikväll börjar återigen "Desperate Housewives"! Åh vad jag har längtat efter det! Dessutom börjar det ett nytt program efter desperate housewives, Cougar Town. Tror att det också kommer att vara roligt, så det lär jag nog med följa. Tisdagar kommer utan tvekan att bli min hemma-tv-kväll. =) Så det är väl min dag i det stora hela, ta det lugnt inför den hektiska dag som komma skall och sedan avsluta dagen/kvällen med att tillbringa framför tv:n.


RSS 2.0