Kan man bära mer?

Har en riktig deppdag idag. Eller det hade jag igår med, men nu är det helt enkelt bara för mycket. Känner av att kroppen ber en slappna av lite eftersom jag är jämt trött, har halsbränna stup i kvarten samt att jag har ofta huvudvärk. Marsmånad är nog utan tvekan den jobbigaste perioden just nu. Har liksom en omtenta att göra i mars måste bara ta reda på VAR och NÄR den är. Skicka in alla PM som ska skickas in och bedömas i politisk filosofins historia, börja skriva på projektet i lidandekursen med Johanna och Carin OCH skriva sitt långa PM till den kursen jag läser just nu. Allt detta kommer ske ungefär samtidigt runt den 20:e mars. Det är helt sjukt!

Får tänka bort allt det jobbiga och istället skriva om när Carin, Johanna och jag var och intervjuade nattvandrargruppen igår. Det var helt över mina förväntningar! Ett trevligt och skönt gäng, nu var inte ALLA 15 pers som är aktiva med utan fyra utav dem. Satt hemma hos en tjej som heter Carolina, superskön typ som bjöd på sig själv. Fick träffa hennes schäfer Tyson, jag som annars inte ALLS tycker om schäfrar men han var faktiskt riktigt söt och uppfostrad. Har aldrig sett en lugnare schäfer. Men mina söta små bollar är trots allt bäst, UTAN TVEKAN! ♥ I alla fall intervjun tog nog en timme. Trodde att det skulle ta max en halvtimme. I alla fall ska få fälja med dem ut nästa helg och då ska vi få ta på oss våra röda nattvandrarjackor. Det måste vi tydligen ha eftersom när man är ute och nattvandrar så gäller inte ens hemförsäkring. Scary. Men har man på sig jackan så är man helt plötsligt försäkrad utav skandia så det känns ju skönt.

Nu blev maten färdig! Ska äta kyckling och ris med brunsås och curry. Mums!

We Are The World

Jag sitter just nu och försöker egentligen få till ett PM, men det går helt enkelt bara inte, eftersom jag struntade i det idag så blir det istället att jag får sitta med det idag, en lördag. Surt. Det svåraste är att komma igång tycker jag, det kan ta en bra stund innan jag är inne i min lilla bubbla och kan då sitta väldigt länge, så länge som jag inte blir störd. I alla fall, nu nät jag sitter här är det lätt hänt att jag kommer in på något annat på internet. Ni känner igen er? Jag hittade i alla fall en unik video (enligt mig) på Micheal Jackson när han håller på och spelar in "We are the World". Får då ta och tala om hur alla vi systrar är helt tokiga i honom! Sicka underbara låtar han har gjort! Medan jag tittar på denna video (ca 10 min) så blir jag sådär lite ledsen och vill inget annat än att hoppa in i dataskärmen och krama om honom. Ni måste se den! Han står där. Helt ensam i ett stort rum. Finklädd, från topp till tå och står ibland i sina sångpauser och göra sina moves, nynnar och ser sådär allmänt vilsen ut.

Längre ner är det en ny version som ett antal stora artister har varit med och gjort om till förmån för Haitis drabbade. Celine Dion är med, Pink, Michael Jackson själv, Fergie, Jennfier Hudson, Kanye West, Akon, Janet Jackson, Nicole, Miley Cyrus, Jamie Foxx, Snoop, Justin Bieber m.fl. Kolla i den videon som finns längre ner! Hela jag ryser av låten.. så ta er tid - Lyssna och njut!


Fredag= myskväll

Idag är det fredag vilket innebär HELG! Fördelen med att vara student är väl att vi kan egentligen när vi vill ha helg, förutsatt att vi sådana fall får plugga en lördag eller söndag. Men idag känner jag att idag blir det mys framför tv:n. Alexander och jag har varit så duktiga och tränat idag, det blev för min del både löpning och lite styrka. Haha, jag gick mest och testade en maskin här och en maskin lite där, i väntan på att Alex skulle bli färdig. Han är ju inne på att börja bygga muskler så då gäller det ju att verkligen gå in för det. ;) Jag fokuserar nog mer på att förbättra min kondition - tror mig, det behövs!

Anyway, på hemvägen gick vi förbi Folkes och köpte med oss havregryn och godis. Haha, bra kombination va? Sen det där godiset som inte var så lite ska vi inte snacka om hur onyttigt det är. Liksom, gå till gymmet för att träna upp sig för att sedan gå hem för att svulla i sig godis. Man lär ju inte komma någonstans då! xD Aja, jag känner i alla fall att man kan njuta mer av att vara onyttig eftersom jag faktiskt rör på mig. Så det så. :) Vad var det jag ville komma med det här inlägget då? Jo, att vi skulle ha myskväll och äta en massa godis och kolla på filmen "Snakes on a plane" som går senare ikväll. :)

Hoppas att alla ni andra får en supermysig fredagshelg, för det har ni gissar jag på förtjänat!

Spårhund?


Alexander är idag igen borta ikväll och sitter säkert och äter någon god middag med föreningen som han är aktiv i. Så under tiden på att jag väntar att han ska komma hem, tänkte jag blogga en snabbis. Åt nu ikväll falukorv och makaroner. Ha ha, det är grejjer det kan jag tala om! ;) På tal om korv, så satte det sig en kille bredvid mig idag på föreläsningen, och jag börjar efter ett tag känna en ganska (äcklig) ofräsch andedräksdoft. Jag satt en bra stund och tänkte och funderade på "va faaan är det som luktar..?" Så småningom kommer jag på det.. Stekt falukorv. Det luktar stekt falukorv! Meeeed...makaroner gissar jag på. Jag är så säker på att det var just stekt falukorv, som det luktade, den där andedräkten. Nu är det ju så att jag inte ogillar falukorv, utan det tycker jag om. Men tyckte bara att det var en aning ofräsch andrdräkt, när man ska sitta på en föreläsning i två timmar. Äckligt! Fick verkligen koncentrera mig på att inte börja klökas. (Alexander hade aldrig hört ordet klökas innan. Småländskt/östergötsk ord?) Usch, usch, usch säger jag bara.

Jag tror att jag ypperligen skulle passa lika bra som en spårhund som luktar fram knark. Fast istället luktar jag mig till vad Alex har ätit och försökt "gömma" mig det för mig. Hahah, det roliga är att jag kommer alltid på honom! Häromdagen när jag gav honom en puss, kände jag efter och tyckte att nej men sjutton det är något annorlunda här. Jag kan känna det. Ger honom en puss igen, känner efter vad det kan vara. Lök! Jag slänger ut mig - "Du har ätit en macka, som du köpte på cafeterian eller hur?" Alexander blir helt plötsligt generad, anledning till varför är bara onödigt att dra upp här, men pinsamt blev det i alla fall. Jag ger honom en puss till, känner efter. Du tog en kycklingröra!! Och kan ni tänka er att jag hade rätt!! Hallå, hur kan man egentligen lukta sig till en kycklingmacka? Riktigt stolt var jag där måste jag erkänna. ;) Sen igår när vi låg i sängen och skulle pussa varann godnatt, blev jag sådär misstänksam igen... måste pussa igen och vräker ur mig återigen, LÖK! "Har du varit och köpt dig en macka på kafeterian igen?!" (Nej, jag hindrar honom inte från att köpa mat, haha stackarn. Jag måste låta hemsk.) Och Alex, blir frustrerad och svär och undrar hur sjutton jag fortfarande kunde känna vad han hade ätit TROTS att han tydligen hade borstat tänderna två gånger för att jag inte skulle komma på honom och känna igen vad han hade ätit. HAHAHA, att han liksom försöker smyga med vad det är han äter för att han vet att jag kommer fram med min näsa för att lukta. Den här gången var det dock ingen kycklingmacka, utan en tonfiskmacka. Hehe, måste allvarligt talat ha ett känsligt luktsinne.

Tidigare ikväll så när vi båda satt i soffan och kollade på tv, så började jag sniffa, blir påmind om den där korvlukten som jag har haft idag. *sniff, sniff* Lukten drar mig mot Alex och jag blir återigen misstänkssam. Och Alex ser mig i ögonvrån och känner väl att den här gången på något sätt måste han försvara sig för att han vräker ur sig - " Det har nog fastnat en korv i näsan på dig!!" HAHA!! "Ahh", säger jag. Det måste nog ha gjort det, eller så har jag nog bara näsan för nära mun. ;D

Nekad till husdjur

Tyvärr blir även detta inlägg inte särskitl positivt. Hela dagen har varit hemskr rent sagt! Som ni kanske redan har förstått om ni har läst rubriken så fick vi svar från hyresvärden idag. Och ni kan säkert också gissa vad det var han sa. Nej. Det som gör mig förbannad är att vi väntade i 2 ½ vecka på att ens få svar. Jag skickade ytterligare ett mail i måndags om han ens hade fått mailet, men det hade han tydligen "missat". Han lovade då att svara under samma dag, men det löftet hölls inte. Utan jag fick skicka ytterligare ett mail idag om att jag fortfarande inte har fått svar och när han dessutom hade lovat att svara i måndags. Fick då senare ett mail där han beklagade att man tyävrr inte fick och det var även förbud överallt också, samt att han hade pratat med sin chef. Jag skriver ytterligare ett mail och försöker förklara honom hur situationen ser ut om hur jag har mått innan bla,bla,bla... men jag har fortfarande inte fått svar, som vanligt. Jag blir så trött. Ignorera ens mail för att slippa svara, så lågt!! Här sitter jag mår dåligt som fan och vill mer än gärna ha ett svar, inte ens det kan jag få.

Sa till Alex att det känns ungefär som att vi är i den situationen att vi inte kan få barn, och vi har fått väntat och väntat på att få igenom vår önskan, ett godkänt till att typ få adoptera. All denna väntan och LÄNGTAN!! När man längtar så fruktansvärt efter något som man inte kan få. Sen när man ser vad alla andra har och får höra att Alex ena kompis och hans flickvän har planer på att skaffa sig en till. En till! Medan vi två (Alex & jag) inte ens har en och inte ens får/kan. Detta får mitt hjärta att krossas, bokstavligt talat. Av att se alla andra gosa med sina djur medan jag sitter här hemma, utan det. Vet inte längre vad jag ska ta mig till. Jag vet faktiskt inte. Det känns inte som jag kommer längre än såhär.

Vem kan motstå dessa söta små tussar? Inte jag i alla fall.


Godermörgen

Ny dag - med nya tag. Igår var det ju alla hjärtans dag för er som missadde det. Den spenderades med att träna och bara ta det lugnt. Gjorde sen på kvällen fläskpannkaka och den blev minsann lika god som den innan blev fast bättre! Så smidigt och enkelt. Kollade på film gjorde vi också, och svullade i oss kladdkaka med glass. Mums!

Idag blir det tyvärr återigen plugg. Måste rätta mitt pm som snart ska vara inlämnat. Usch, hatar att rätta kanske p.g.a att man gör så många fel. xP I alla fall, har fått kontakt med en snubbe som råkar ha vissa böcker till salu inför nästa kurs som jag ska gå på. Så mailar lite med honom för att göra upp vart vi ska träffas. Självklart på ett ställe där det är mycket folk!! Men visst, lite sådär skumt känns det att planera tid och plats för att möta upp för att byta med varann.. Men det ska nog gå bra. Hoppas bara inte att lärarna ändrar kurslitteraturen bara för då vet jag inte vad jag ska ta mig till, har i sådana fall slängt ut 500 spänn i sjön. (På kursen som antropologiska institutionen höll i ändrade kurslitteraturen första dagen på kursen. De stackars personer som redan hade fixat litteratur fick inte sina pengar tillbaka. Borta.) Nu ska jag nog gå och äta frukost, är hungrig. Tjingeling!

Spara eller slösa?

Åhh gud vad segt det ska vara att logga in då! Ser ni? Ny design har det blivit nu med, tack vare Alex och suttit och fixat med det. =) Klockan är mycket när jag skriver detta inlägg, men Alex tyckte att det var så länge sedan som jag skrev så det vare mig dags nu att skriva ett litet inlägg nu. ;) Kanske bra det.

I alla fall, har skuldkänslor nu. Har nämligen inte kunnat slita mig från att beställa från asos. De har ju så jäkla fräcka kläder!! Men då kommer hela tiden den tanken, spara eller slösa? Vilket leder till att min tanke kommer in på att "jag har ju faktiskt inte köpt mycket alls, nästan ingenting under hösten. DÅ är det ju OK om jag beställer något nu?" Och "Men jag vet ju att det alltid är bra att spara, men jag har precis fört över en massa pengar till sparkontot..bla,bla,bla". Fan, jag är fortfarande inte helt frisk. Sånt dilemma man kan ha. Men bilden av att vara student är ju att "åh, vi har det så snålt och vi är sååå fattiga.." Alex tröstade mig med att han tyckte att jag skulle unna mig detta dels på grund av att jag har inte mått så bra de senaste veckorna och bättre har det inte blivit. Ser fan inget ljust på något, inget direkt närliggande att se fram emot. Ingenting! Allt är bara skit nu och en massa jäkla plugg. Nu är det inte kul att plugga och jag får verkligen släpa mig själv fram för att orka ta igenom mig alla hinder som kommer längs vägen. Jag har ta mig tusan tre kurser samtidigt att plugga till. TRE! Jag mår i alla fall liiiite bättre nu, nämligen att veta att ett paket hamnar hos mig om ca en vecka. Något att se fram emot sådär. Även om det finns vissa saker som går före som skulle få mig att må ännu bättre. Men det här var som plåster på såren kan man säga. Vilka bortförklaringar jag kommer med, haha jisses. Hör på mig själv..

Fan. Inlägget blev crap men klockan är som sagt mycket och jag och ALex ska gå upp tidigt imorgon för att träna. Yes, på alla hjärtans dag! Det ska vi fira med min kladdkaka och mys i soffan. :) Hur ska ni fira?

/ GODNATT!

Tröjorna som jag klickade hem.





Tankar & funderingar

Hola!

Har inget bättre för mig så då passar det väl att skriva några rader här. Funderingar och tankar jag har inside my head. By the way. har fortfarande inte fått något svar från vaktmästaren vilket börjar kännas ganska frustrerande. Får höra av mig nästa vecka igen och tjata. Men jag ger mig inte!! Inte så länge som att det finns en gnutta chans att kanske, kanske...

Alexander är ute med en kompis och partajar just nu. Själv känner jag hur jag mer mer glider ifrån den delen, känner att den delen inte ALLS tilltalar mig. Sa till Alex, att jag börjar nog snart börja luta åt nykteristhållet och jag tycker faktiskt det känns skönt. Hellre det än tvärtom.

Börjar fundera på OM och NÄR i såna fall jag ska plugga en termin utomlands. Fick nämligen reda på att ska man plugga utomlands nu i höst så är sista ansökningen sista mars tror jag... annars var det tidigare. Det jobbiga är att man får fixa allt själv, kurser, universitet osv. + att det är begränsat med platser, först till kvarn. Men OM jag ska så lutar det nog åt att plugga i england i vår. Känner att språket behöver finslipas. Haha just nu är det en aniiing rostigt!

Har massor att fixa nu, (fattar inte hur jag klarade av gymnasiet, men tack vare mamma som alltid fanns där ♥) omtenta på onsdag, skriva ett PM om Hobbes, Locke och Rosseau om naturtillståndet. Vilket resulterar i att jag sover jämt. Gaaaah, har fortfarande inte kommit på något syfte och den ska vara inlämnas senast tisdag. Men tisdagar betyder att då har jag redan fullt upp. Så senast måndag för min del!

Blir irriterad på mig själv att jag egentligen sitter här när jag egentligen borde göra annat. Men det blir så.. när jag får alldeles för mycket att tänka på så blir det bara helt tvärtstopp. Kan varken göra det ena eller det andra. Men jag har ju inget direkt mål uppsatt. Jag måste ha mål. Vill ju ha något att se fram emot!


Har fått smak för denna underbara låt, synd dock att den är så fruktansvärt kort....
Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart




2010 - den andra i andra

Godmorgon!

Känner att bloggande börjar få ta stryk. Inte mening, men under de senaste dagarna har jag inte mått bra alls. Gick och la mig igår vid halv 4 och sov sedan till lite över klockan 6. Vet inte vad det var med mig igår, sov bort hela dagen igår. Så idag har jag tyvärr massor att göra för att försöka ta igen. Men hur sjutton ska man orka?!
Känner att det händer för mycket (negativa) saker i mitt liv och det känns som jag därmed börjar tappa greppet. Orkar inget alls längre, trots att jag egentligen har massor att göra. Men orkar bara inte ta tag i det! De här två veckorna framöver kommer vara ett rent sagt helvete! Usch, nu känns det verkligen att pluggandet har kommit igång, dels med eftersom jag läser en extrakurs utöver programmet. Så idag är det två föreläsningar som gäller, kommer inte vara hemma och vara ledig förens efter halv 9 ikväll... suck..

RSS 2.0