Dopp i toaletten

Äntligen fick jag upp de små slöfockarna! :D Det tog lite tid, men nu är de äntligen uppe. Med lite kel och jamande så går allt, hihi. ;) Får se vad denna härliga dag bjuder på!

Juste! Måste ju berätta om mitt..hittills..busigaste drag då matte höll på att sätta hjärtat i halsgropen. Hihi. ;) I alla fall så hade matte varit på toaletten och sällskapssjuk som jag är vill jag såklart följa med in (brukar ligga på kattlådan bredvid och sällskapa under tiden) så matte öppnade dörren in tillbadrummet...OCH DÅ, då ni,..då satsar jag och springer i full fart och försöker hoppa i toaletten! Men matte hann tyvärr att fånga mig, i luften! Men jag är inte den som ger mig i första taget. ;) Jag försökte klamra mig fast i ren protest! Men det lyckades inte så bra. Matte var INTE glad kan jag lova. MEN VADÅ?! Klart att varje vrå måste kollas!! Det kan ju vara något intressant där i! Vänta bara, en dag så! ;)


Söt,men slut kissemiss jag är

Kommentarer
Postat av: ♥ESSEY♥

SV: Följer dig gärna om du följer min =) säg till när du följt min så följer jag din =)

2011-03-01 @ 09:38:39
URL: http://esseys.blogg.se/
Postat av: ♥ESSEY♥

SV: Okej! Japp jag har alla inbjudningar kvar. Jag tävlar ut två bloggsvar inbjudningar om du bläddrar lite längre ner i bloggen =)<3

2011-03-01 @ 10:02:23
URL: http://esseys.blogg.se/
Postat av: lovisa

sv: jaha oekJ:) tack desamma!

2011-03-01 @ 10:28:35
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Carolina

Älskar katter. Ska det vara så ska de vara måååånga ;)

2011-03-01 @ 10:48:04
URL: http://carolajnastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0