Tjabba Tjena Hallå

Förtillfället är det kolsvart här hemma, det enda lilla som lyser är några ljus som jag har tänt upp. Med anledningen av att jag läste på Aftonbladet (går på allting) att (gav råd) man skulle släcka ner lamporna mellan 16 och 18, eftersom tydligen var elpriserna då som dyrast. Jaja, nu är det ju så att jag inte bor i villa då det är förstås ännu viktigare. Men jag kan lika gärna släcka ner så är jag på den säkra sidan, Alex och jag kommer redan få en skyhög räkning denna månad och jag vill såklart inte att den ska stiga ännu mer. Det är faktiskt mysigt att sitta i detta mörker, ahh. Jag trivs ganska bra här. (:

På tal om att trivas, nu är det 6 dagar kvar tills jag återvänder till Hestra. Känns som evigheter, nästan som om allt är egentligen en dröm i mitt inre som bara finns där. Som någon fantasiplats. Det som dock har börjat bekymra mig rejält är hur jag ska få med mig allt! Det som jag ska få bära på själv är min stora gråa resväska, svrta träningsbagen, min dator, en stor fet kasse OCH min vanliga väska som jag brukar använda. KÅNKA PÅ SJÄLV mellan alla dessa byten!!Inte nog med att jag inte har bokat en plats, utan jag får helt enkelt vara så fräck som jag brukar bara och försöka tränga mig fram för att lyckas på en plats. *suck*

Idga var det sista föreläsningen inför jul och inför tentan. För oss studenter är ju inte höstterminen riktigt slut än som det är för de andra. Konstigt tycker jag, varför höstterminne fortsätter till mitten av januari. Aja, önskade alla mina kursare en god jul och ett gott nytt år. (:

*sitter vid det här laget och undrar vart Alexander har tagit vägen*

Har suttit här ett tag så ska nog försöka plöja igenom boken, "ideér om rättvisa" och försöka plugga på lite anteckningar. Senare ikväll blir det att kolla på sista avsnittet av "bonde söker fru".

KRAMIS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0