Tandläkarbesök

Kom hem för ett tag sedan från tandläkaren. Usch, lite smått nervös var jag innan jag pallrade mig dit. "Tänk om det är hål?" "Tänk om jag inte hittar?" Men allt gick bra. Haha, visade sig att vi nästan bor granne med dem typ, så det var inte långt. Och jag blev jätteväl bemött vilket var skönt. Fick berätta lite vad jag hade varit om om tidigare och vad jag hade för problem och så. Jag hade inga hål i alla fall, whiiii! *peppar,peppar, ta i trä*. Den blåa fläcken som jag hade på en tand var tydligen bara rester av plast från när jag hade tandställning. Som de andra tandläkarna måste ha missat, så nu är den bortputsad. (: DOCK (ja det finns ett dock) tycks jag fortfarande ha en hel del problem med den ena framtanden som inte vill läka. Utan jag har tydligen någon infektion där. *suck* WHYY GOD, WHYYY?!

Så de skickade en remiss till någon specialist här i Uppsala, som jag ska få komma dit (bli kallad) om ett halvår och antingen göra en rotfyllning eller någon jävla operation, under näsan/över läppen där de går in och fixar tanden. Vad i fadderittanlejj?! Jag vill inte ha något fult ärr, som dessutom är synligt. Kommer ju se ut som någon snorbuse som har torkat in eller nåt. Haha, nej tack. Men de sa att TROLIGTVIS blir det "bara" en rotfyllning. Det första jag tänkte på var "Åh, nej..". Blev nästan lite gråtfärdig. Jag vill verkligen inte göra om det igen. Javisst, jag är van med att ha gått hos tandläkaren, men jag lovar er, det är det värsta jag har gjort inom tandläkarbesök. Det värsta är att man måste typ vara vaken. Jag vill inte! Jag vill inte! Snälla, låt mig få slippa genomgå det EN gång till. Så jobbigt att "låtsas" vara stark när man egentligen inte alls är det. Jag vet att jag klarar det, men såklart att det är jobbigt att ligga med hela käften öppen med en stor tandställningsaktig sak som ska hålla munnen öppen (som man gör med hästar när de är hos tandläkaren) och alla jävla sprutor man får i munnen, all blodsmak man känner medan de borrar, fyller och grejar... Nej, usch. Droga mig gärna... Men får försöka tänka positivt, jag befinner mig i Uppsala, där de är skickliga och kan sina saker. Och det är ju bättre att fixa det så fort som möjligt innan tanden blir ännu värre. För tydligen kommer min tand att bli skörare och skörare med åren. Ja, känns ju kul att kanske få en krona i framtiden.. NOT!

Ska försöka slå undan de här tankarna nu, och försöka tänka på något annat. Ikväll ska jag och Alexander gå på bio - Avatar på 3D. Jag har aldrig sett en film med 3D, eller jo det har jag på liseberg, men aldrig liksom en film. Så det ska bli jättekul. Alexander och jag kommer ju knappt få något jullov tillsammans, så känner att då vore det inte helt fel med att umgås med varandra och gå på bio innan jag åker hem. Och imorgon kommer ju Mathilda och Wilma hit! :D Alltid kul att få besök!

Ska kanske gå och byta om nu. Jag har börjat använda Alexanders kalsonger. HAHA! Skitsköna är dem, + att det blir lite space framtill i byxan, hehe ni fattar. Anledningen är att jag börjar få slut på trosor. De senaste inköpta trosorna är redan sönder. Jag fattar inte, strumpor likaså går också så himla lätt sönder. Det är hål i nästan ALLA mina strumpor. Grrr! Jag blir tokig. Skönt då att Alexander är så generös och låter mig låna sina då. (;


Kommentarer
Postat av: Emelie

hahaha du är rolig du "

Ska kanske gå och byta om nu. Jag har börjat använda Alexanders kalsonger. HAHA! Skitsköna är dem, + att det blir lite space framtill i byxan, hehe ni fattar. Anledningen är att jag börjar få slut på trosor. De senaste inköpta trosorna är redan sönder. Jag fattar inte, strumpor likaså går också så himla lätt sönder. Det är hål i nästan ALLA mina strumpor. Grrr! Jag blir tokig. Skönt då att Alexander är så generös och låter mig låna sina då. (;" hahaha ;) Sött! Men ja kalsonger är faktiskt sköna ju xD

2009-12-18 @ 11:48:14
URL: http://emeliee.devote.se
Postat av: Alexandra

Haha, ja visst är dem! :P

Det är väl det som det nästan ingår i att vara sambos, att låna ut varandras saker? ^^

2009-12-19 @ 09:47:25
URL: http://leydis.blogg.se/
Postat av: Emelie

haha jaa klart det gör ;)

Sen svar på det du skrev på min blogg: haha kul det du sa med Sims när du spelade det! xD Ja men sims är kul ;)

2009-12-21 @ 20:10:09
URL: http://emeliee.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0